SHARE

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

În pragul perioadei de iarnă AO Centrul Naţional de Formare, Asistenţă, Consiliere şi Educaţie din Moldova („CNFACEM”) cu suportul UNICEF Moldova în cadrul proiectului “Diminuarea impactului negativ al violenței și abuzului față de copii și îmbunătățirea  accesului la serviciile psiho-sociale și juridice ” a procurat pentru 10  copii victimizați de abuz din familii social vulnerabile vestimentația şi încălțămintea necesară pentru perioada rece a anului.

Suplimentar, copiii au beneficiat şi de  pachetele igienice cu obiecte de primă necesitate, selectate individualizat de asistenții sociali prin considerarea  vârstei şi necesităților acestora.

Copiii au rămas mulțămiți că se pot bucura din plin de  farmecul iernii, obţinând posibilitatea de a merge  nestingherit la şcoală ,alerga la săniuș şi  bucura apropiaţii cu urăturile şi colindele tradiţionale.