Prima News (Română) Prima zi de școală

(Română) Prima zi de școală

137
SHARE

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

60 DE COPII VULNERABILI „ECHIPAȚI” PENTRU ÎNCEPEREA  NOULUI AN  DE STUDII

Datorită acțiunii susținute de  UNICEF MOLDOVA în cadrul proiectului „Diminuarea impactului negativ al violenţei şi abuzului faţă de copii şi eficientizarea accesului acestora la serviciile psiho-sociale şi juridice” șaizeci  de copii din  țară din categoriile victimelor violenței, neglijării, exploatării și traficului  cu vârsta cuprinsă între 7 și 17 ani au  fost pregătiți integral pentru începerea noului an de școlar, începând de la ținuta vestimentară și până la rechizite.

Prin intermediul Centrului Național de Formare, Asistență, Consiliere și Educație din Moldova (AO ”CNFACEM”) și suportul Centrului de Asistență și Protecție a Victimelor și Potențialelor Victime ale traficului de Ființe Umane au fost identificați și susținuți copii din majoritatea regiunilor țării (19 raioane și municipiul Chișinău).

Copiii pentru prima dată au apreciat ziua de 1 septembrie ca o zi de sărbătoare, pășind nerăbdători și emoționați în Lumea Cunoștințelor.